Klimactiviteiten

Abseilen

Abseilen

Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Verleg je grenzen en boek snel dit avontuur. Abseilen is het zelfstandig verticaal afdalen via een (klim)touw. Abseilen van grote hoogte zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke adrenalinekick. Wij begeleiden je door alle stappen zodat jij straks weer met twee voeten op de grond staat.
Boek abseilen als jouw avontuur!

Slapen op hoogte

Slapen op hoogte

Het is een ongelooflijk gezicht: hoe Big Wall klimmers midden in een extreem steile en lange wand ‘een tentje in de rots slaan’ (een portaledge) en daarin overnachten. Jij kunt nu zelf ervaren hoe dat is. Je krijgt uitleg over een portaledge opzetten en welke basisvaardigheden je nodig hebt om een bivak in de wand te maken. Daarna ga je zelf ‘op pad’ en breng je een nacht door op hoogte. De workshop wordt ’s ochtends afgesloten met een heerlijk ontbijtje in je portaledge.
Boek slapen op hoogte als jouw avontuur!

Basis Rotsklimmen

Basis cursus Rotsklimmen

Altijd al eens buiten in de rosten willen klimmen? Dan is deze cursus voor jou! Ervaring is niet nodig. Je leert hier de basis van het rotsklimmen en hoe je anderen veilig zekert. Als je de cursus met goed gevolg afrondt, dan heb je jouw eerste Klim Vaardigheidsbewijs behaald, Indoor Toprope. Wat inhoudt dat je hebt laten zien dat je goed kan zekeren en dat je zelfstandig in de hal mag klimmen.
Boek deze cursus als jouw avontuur!

Mobiele klimwand

Mobiele klimwand

De klimwand is een uitdaging voor iedereen die al lang eens een berg had willen beklimmen, maar die daar als een berg tegenop zag. De klimroutes variëren in moeilijkheidsgraad, zodat er voor iederéén een route naar boven is. Onze klimwand is een uitdaging voor jong en oud! De klimwand is 8 meter hoog en daarom een enorme blikvanger, het is dus een perfect middel om uw bedrijf of vereniging via een reclame-uiting onder de aandacht te brengen.
Boek de mobiele klimwand als jouw avontuur!

Tokkelbaan

Tokkelbaan

Op zoek naar iets unieks? Boek dan snel onze tokkelbaan en weet grote afstanden te overbruggen in een mum van tijd! De tokkelbaan wordt na bezichtiging opgebouwd op locatie door erkende instructeurs en zal volledig begeleid worden. Het enige wat jij hoeft te doen is je klaar maken voor een spannende vlucht.
Boek de tokkelbaan als jouw avontuur!

Outdoor voorklimmen – Single Pitch

Outdoor voorklimmen – Single Pitch

Heb je al de nodige ervaring in de rotsen en wil je nu wel eens als eerste naar boven of heb je in de klimhal al voor geklommen, maar ben je nu benieuwd hoe dat in de rotsen eraan toe gaat? Wacht dan niet langer! Tijdens deze cursus leer je voorklimmen in de rots en je leert waar je rekening mee moet houden. Als je met goed gevolg de cursus afrondt dan heb je het Klim Vaardigheidsbewijs Outdoor voorklimmen – Single Pitch behaald en kun je zelfstandig enkele touwlengtes voorklimmen.
Boek deze cursus als jouw avontuur!

Krat stapelen

Krat stapelen

Wie heeft de beste balans én genoeg lef om zo hoog mogelijk op een stapel kratten te klimmen, die elk moment kan omvallen? Samen bouw je de stapel op waarbij één persoon op de kratten staat en de anderen de kratten aangeven of zelfs gooien. Uitstekend teamwork is een must bij krat stapelen!
Boek de krat stapelen als jouw avontuur!

Keuring klimmateriaal

Keuring klimmateriaal

Het is aan te raden om klim materiaal jaarlijks te laten keuren. Dit zorgt ervoor dat het materiaal altijd in goede conditie is en dat het met een veilig gevoel gebruikt kan worden. Als Olympus Outdoor zijn wij gecertificeerd door meerdere fabrikanten voor het keuren van klim materiaal. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en ga zonder zorgen jouw volgende klimavontuur aan
Vraag hier jouw keuring aan!

Outdoor voorklimmen – Multi Pitch

Outdoor voorklimmen – Multi Pitch

Wil jij graag langere routes klimmen en ben je benieuwd hoe je dit veilig moet doen? Boek dan de cursus outdoor voorklimmen – multi pitch. Tijdens deze cursus leer je veilig standplaatsen te maken en hoe je anderen zekert vanaf de standplaats halverwege de rots. Wanneer jij met goed gevolg de cursus afrondt dan heb je het Klim Vaardigheidsbewijs Outdoor voorklimmen – Multi Pitch behaald en kun je zelfstandig meerdere touwlengtes voorklimmen.
Boek deze cursus als jouw avontuur!