Klimactiviteiten

Abseilen

Abseilen

Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Verleg je grenzen en boek snel dit avontuur. Abseilen is het zelfstandig verticaal afdalen via een (klim)touw. Abseilen van grote hoogte zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke adrenalinekick. Wij begeleiden je door alle stappen zodat jij straks weer met twee voeten op de grond staat.
Boek abseilen als jouw avontuur!

Slapen op hoogte

Slapen op hoogte

Het is een ongelooflijk gezicht: hoe Big Wall klimmers midden in een extreem steile en lange wand ‘een tentje in de rots slaan’ (een portaledge) en daarin overnachten. Jij kunt nu zelf ervaren hoe dat is. Je krijgt uitleg over een portaledge opzetten en welke basisvaardigheden je nodig hebt om een bivak in de wand te maken. Daarna ga je zelf ‘op pad’ en breng je een nacht door op hoogte. De workshop wordt ’s ochtends afgesloten met een heerlijk ontbijtje in je portaledge.
Boek slapen op hoogte als jouw avontuur!

Mobiele klimwand

Mobiele klimwand

De klimwand is een uitdaging voor iedereen die al lang eens een berg had willen beklimmen, maar die daar als een berg tegenop zag. De klimroutes variëren in moeilijkheidsgraad, zodat er voor iederéén een route naar boven is. Onze klimwand is een uitdaging voor jong en oud! De klimwand is 8 meter hoog en daarom een enorme blikvanger, het is dus een perfect middel om uw bedrijf of vereniging via een reclame-uiting onder de aandacht te brengen.
Boek de mobiele klimwand als jouw avontuur!

Tokkelbaan

Tokkelbaan

Op zoek naar iets unieks? Boek dan snel onze tokkelbaan en weet grote afstanden te overbruggen in een mum van tijd! De tokkelbaan wordt na bezichtiging opgebouwd op locatie door erkende instructeurs en zal volledig begeleid worden. Het enige wat jij hoeft te doen is je klaar maken voor een spannende vlucht. Benieuwd hoe jijzelf op een verantwoorde en veilige wijze een tokkelbaan bouwt? Wij leggen met alle plezier uit hoe dit veilig te doen is met de materialen welke jullie als organisatie al hebben of wellicht nog gaan aanschaffen.
Boek de tokkelbaan als jouw avontuur!