Cursussen en Workshops

Teambuilding

Teambuilding

We zitten vaak genoeg binnen! Met de teambuilding trekken we naar buiten en gebruiken we de natuur om jouw collega’s en jezelf beter te leren kennen. Door middel van verschillende werkvormen wordt er gedacht, gedaan, beleefd, ervaren en ontdekt! Je houdt jezelf een spiegel voor en zet daarmee niet alleen jezelf in je kracht, maar ook jouw teamleden.
Boek een teambuilding als jouw avontuur!

Basis cursus Rotsklimmen

Basis cursus Rotsklimmen

Altijd al eens buiten in de rosten willen klimmen? Dan is deze cursus voor jou! Ervaring is niet nodig. Je leert hier de basis van het rotsklimmen en hoe je anderen veilig zekert. Als je de cursus met goed gevolg afrondt, dan heb je jouw eerste Klim Vaardigheidsbewijs behaald, Indoor Toprope. Wat inhoudt dat je hebt laten zien dat je goed kan zekeren en dat je zelfstandig in de hal mag klimmen.
Boek deze cursus als jouw avontuur!

Lepel snijden

Lepel snijden

Altijd al eens de basis willen leggen van houtbewerking en willen weten hoe je veilig met een mes om kunt gaan? Dan is deze workshop wat voor jou! In een halve dag ga jij zelf aan de slag met het maken van je eigen lepel. Dit doe je onder de begeleiding van onze instructeur, die jou de fijne kneepjes van het vak leert.
Boek lepel snijden als jouw avontuur!

Vuur maken

Vuur maken

Met vuur spelen is iets wat we allemaal wel eens gedaan hebben, maar hoe doe je dat nou als je geen aansteker bij je hebt? Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met het zoeken naar de juiste materialen en het opbouwen van een vuurplaats. Daarnaast leer je welk type vuur je voor welke situatie gebruikt. Dit alles onder begeleiding van onze instructeur.
Boek vuur maken als jouw avontuur!

Abseilen

Abseilen

Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Verleg je grenzen en boek snel dit avontuur. Abseilen is het zelfstandig verticaal afdalen via een (klim)touw. Abseilen van grote hoogte zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke adrenalinekick. Wij begeleiden je door alle stappen zodat jij straks weer met twee voeten op de grond staat.
Boek abseilen als jouw avontuur!

Outdoor voorklimmen – Single Pitch

Outdoor voorklimmen – Single Pitch

Heb je al de nodige ervaring in de rotsen en wil je nu wel eens als eerste naar boven of heb je in de klimhal al voor geklommen, maar ben je nu benieuwd hoe dat in de rotsen eraan toe gaat? Wacht dan niet langer! Tijdens deze cursus leer je voorklimmen in de rots en je leert waar je rekening mee moet houden. Als je met goed gevolg de cursus afrondt dan heb je het Klim Vaardigheidsbewijs Outdoor voorklimmen – Single Pitch behaald en kun je zelfstandig enkele touwlengtes voorklimmen.
Boek deze cursus als jouw avontuur!

Mok snijden

Mok snijden

Wil jij jouw mesvaardigheden verder uitbreiden en wil je leren hoe je een bijl anders kan gebruiken dan alleen om hout te splijten? Dan is deze workshop voor jou! In een halve dag ga jij zelf aan de slag met het maken van je eigen mok of Kuksa. Dit doe je onder de begeleiding van onze instructeur die jou de snij- en haktechnieken leert. Hierna is jouw band met de Kuksa niet meer te verbreken!
Boek mok snijden als jouw avontuur!

Tokkelbaan

Tokkelbaan

Benieuwd hoe jijzelf op een verantwoorde en veilige wijze een tokkelbaan bouwt? Wij leggen met alle plezier uit hoe dit veilig te doen is met de materialen welke jullie als organisatie al hebben of wellicht nog gaan aanschaffen.
Boek de tokkelbaan als jouw avontuur!

Outdoor voorklimmen – Multi Pitch

Outdoor voorklimmen – Multi Pitch

Wil jij graag langere routes klimmen en ben je benieuwd hoe je dit veilig moet doen? Boek dan de cursus outdoor voorklimmen – multi pitch. Tijdens deze cursus leer je veilig standplaatsen te maken en hoe je anderen zekert vanaf de standplaats halverwege de rots. Wanneer jij met goed gevolg de cursus afrondt dan heb je het Klim Vaardigheidsbewijs Outdoor voorklimmen – Multi Pitch behaald en kun je zelfstandig meerdere touwlengtes voorklimmen.
Boek deze cursus als jouw avontuur!

Hakken en zagen

Hakken en zagen

Hoe ga je veilig met een bijl om en wanneer gebruik je nou een zaag? In deze workshop ga je dat allemaal ondervinden! Je leert hoe je op verschillende manieren, veilig, een bijl kunt gebruiken en wanneer je de bijl inwisselt voor een zaag. Na deze workshop weet jij net zo goed als een bever hoe je een boom het snelst om kan leggen.
Boek hakken en zagen als jouw avontuur!